allnews-epirus

ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΙ, ΑΛΛΑ..


Οι δύο κατηγορούμενοι για το φονικό στη Μάνη πέρασαν στα ΤΕΙ Τραγική ειρωνεία

Σήμερα θα ήταν και οι δύο ανάμεσα στους ευτυχισμένους νέους που είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται με την είσοδό τους σε μια σχολή. Κι όμως, οι κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό στη Μάνη, δεν θα μπορέσουν να χαρούν την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Ο Παναγιώτης Μήτσος και ο Νίκος Μοσχανδρέου χάλασαν μόνοι τους το μέλλον τους, καθώς αντί να ετοιμάζονται για μια γεμάτη φοιητική ζωή, τώρα κατηγορούνται για το φόνο του Κώστα Σγούρου και του Γιάννη Κομμάτη. Φευ, έμαθαν τα... ευχάριστα νέα στις φυλακές Αυλώνας στις οποίες κρατούνται.
Ο Παναγιώτης Μήτσος, από το 1ο Λύκειο Γενικό Καλαμάτας, πέρασε στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου, που εδρεύει στην ίδια πόλη, ενώ αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά είναι η σχολή στην οποία πέτυχε ο Νίκος Μοσχανδρέου. Ο απόφοιτος του 4ου Γενικού λυκείου Καλαμάτας εισάγεται στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΤΕΙ Θεσσαλίας, που εδρεύει στα Τρίκαλα.
Πάντως, για τον Παναγιώτη Μήτσο εκκρεμεί το αίτημα του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, να αφεθεί ελεύθερος, αφού μετά την απολογία του Νίκου Μοσχανδρέου, προκύπτει ότι δεν ήταν αυτός ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη