allnews-epirus

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΣΜΥΡΝΗ-ΑΪΒΑΛΙ- ΤΡΙΑ- ΠΕΡΓΑΜΟΣ-ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ- 4ΗΜΕΡΕΣ


28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 25/10
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΜΟΝΟ 130 € (ΚΑΙ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ)

 ΤΡΟΙΑ-ΑΪΒΑΛΙ-ΦΩΚΑΙΑ-ΣΜΥΡΝΗ-ΠΕΡΓΑΜΟΣ -ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ-ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ
1η ΗΜΕΡΑ : ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΤΡΟΙΑ-ΑΙΒΑΛΙ:
Αναχώρηση ξημερώματα απο τη Νομαρχία (νυν Περιφέρεια) για Θεσσαλονίκη (αλλαγή οδηγού). Στη συνέχεια,  κάνοντας τις προβλεπόμενες στάσεις , διερχόμαστε έξω από την Καβάλα , Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Κήπων, όπου μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων επισκεπτόμαστε τα καταστήματα των αφορολογήτων ειδών, τα οποία επισκεπτόμαστε μόνο βγαίνοντας από τη χώρα. Περνώντας από Κεσσάνη, Καλλίπολης, της Αρχαίας Σηστού, φτάνουμε στη Μάδυτο για να πάρουμε το καράβι για Τσανάκαλε. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Στη συνέχεια επίσκεψη της Ομηρικής Τροίας. Ξαναζήστε στον αρχαιολογικό χώρο , την «Ηλιάδα» με τους Έλληνες και Τρώες ήρωες, Αχιλλέα, Έκτορα, Μενέλαο και πόσους ακόμη έμειναν στην ιστορία μέσα από τα ποιήματα του Ομήρου. Συνεχίζουμε για το μοναδικό Αϊβαλί. Φθάνοντας εκεί τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο ,δειπνούμε και διανυκτερεύουμε.

2η ΗΜΕΡΑ : ΑΙΒΑΛΙ-ΦΩΚΑΙΑ-ΣΜΥΡΝΗ :
Πρωινό και αναχώρηση για το παραθαλάσσιο προάστιο των Φωκαίων με τα στενά δρομάκια, τις φημισμένες ψαροταβέρνες και τις Ελληνικές συνοικίες με τα γραφικά σπίτια τελευταία ένδειξη του τοπικού Ελληνισμού. Συνεχίζουμε για την ξακουστή πρωτεύουσα της Ιωνίας, περνώντας και από το προάστιο της Μενεμένης. Φθάνοντας εκεί, μέχρι το απόγευμα , έχουμε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθούμε στον παραλιακό πεζόδρομο της Σμύρνης, το γραφικό Κορντόν ή την πλούσια αγορά της πόλης ,Κεμέραλτι. Αφήνουμε την ιστορική πόλη ,περνώντας από την περιοχή του Άλσαντζακ όπου έχουν απομείνει λίγα Ελληνικά σπίτια ,και περνώντας από το προάστιο Καρσίγιακα, ελληνιστί Κορδελιό κατευθυνόμαστε για το Αιβαλί. Φθάνοντας στο ξενοδοχείο ,δειπνούμε και διανυκτερεύουμε.

3η ΗΜΕΡΑ : ΑΙΒΑΛΙ-ΠΕΡΓΑΜΟΣ-ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ :
Προγευματίζουμε και κατευθυνόμαστε για την Πέργαμο .Στον αρχαιολογικό χώρο της επισκεπτόμαστε το Ασκληπιείο. Περιηγούμενοι  την όμορφη πόλη, θαυμάζουμε και τα ερείπια του Σεραπείου, ενός από τους μεγαλύτερους ναούς των ρωμαϊκών χρόνων.Στη συνέχεια μετάβαση στα Μοσχονήσια στη νότια είσοδο του Αδραμυττινού κόλπου , έναντι της νήσου Λέσβου,όπου θα επισκεφτούμε το ναό των «Ταξιαρχών¨. Πρόκειται για τις αρχαίες «Εκατόνησους» ή «Ασκανίσους νήσοι». Το απόγευμά μας, είναι αφιερωμένο στα παλιά ελληνικά σπίτια του Αιβαλιού. Ακόμη περνώντας την πρόσφατα ανακαινισμένη γέφυρα ,περνάμε στο πρώτο νησί των Μοσχονησίων. Θαυμάζουμε  εκεί το ναό των Αγίων Ταξιαρχών, κάνουμε μια βόλτα στην όμορφη παραλία του νησιού.Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο, δειπνούμε και διανυκτερεύουμε.

4η ΗΜΕΡΑ : ΑΙΒΑΛΙ-ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ-ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ :
Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε με κατεύθυνση βόρεια, κατευθυνόμενοι προς τη Λάμψακο. Με την υπάρχουσα πορθμιακή γραμμή περνάμε στην Καλλίπολη, γνωστή για τις μάχες που έγιναν εκει το 1915. Γευματίζουμε εξ ιδίων, περιηγούμαστε τη γραφική πόλη και συνεχίζουμε προς τα τουρκοελληνικά σύνορα και διασχίζοντας την Εγνατία οδό ,φθάνουμε στα Γιάννινα  το βράδυ, γεμάτοι αλησμόνητες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.
ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ 130 € !!!
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
*Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν  για τις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
*Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* (& 4* ανάλογα με την επιλογή σας).
*Ημιδιατροφή καθημερινά (πρωϊνό και δείπνο)
*Εκδρομές. περιηγήσεις, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
*Έμπειρο συνοδό-αρχηγό του γραφείου μας
*Φ.Π.Α
*Ασφαλιστική κάλυψη αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
*Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους ,θεάματα και οπουδήποτε χρειάζεται
*Εισιτήρια κρουαζιέρας, πάρκων κ.τ.λ.
*Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ    
 KIROUSIS TRAVEL     ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ.ΕΟΤ:06.22.Ε.61.00.00247.0.1
ΜΕΛΟΣ HATTA: (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ    ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ) 
ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑ 7-9  ΙΩΑΝΝΙΝA  Τηλ. 2651073759 -2651111784   Fax:2651051424


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη