allnews-epirus

ΕΠΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΡΙΣΕ Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΓΚΑΣ



Την απόφαση ορισμού των αντιδημάρχων υπέγραψε σήμερα  ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας. Οι νέοι αντιδήμαρχοι με τις αντίστοιχες αρμοδιότητες είναι οι 

εξής:
1.     Θανάσης Μανταλόβας: Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Προγραμματισμού, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των Διευθύνσεων Οικονομικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής του Δήμου Ιωαννιτών.
2.     Γιώργος Βίνης: Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Χωροταξίας, Αστικού Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης Υπαίθρου, ο οποίος θα έχει την ευθύνη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας και του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής και Αλιείας της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιωανννιτών.
Επίσης στον κ. Βίνης μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας.
3.     Γιάννης Λιόντος: Αντιδήμαρχος Υποδομών και Ενέργειας, ο οποίος θα έχει την ευθύνη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννιτών.
4.     Δημήτρης Κατηρτζίδης: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των Τμημάτων α) Καθαριότητας & Ανακύκλωσης β) Διαχείρισης & Συντήρησης Οχημάτων και γ) Πρασίνου & Κοιμητηρίων της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Συντήρησης Έργων και Πρασίνου.
Επίσης στον κ. Κατηρτζίδη μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Ανατολής.
5.     Παντελής Κολόκας: Αντιδήμαρχο παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των Διευθύνσεων α) Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Ισότητας & Πολιτισμού και β) Κοινωνικής Προστασίας.
Επίσης στον κ. Κολόκα μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Περάματος.
6.     Δημήτρης Νάστος: Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος θα έχει την ευθύνη του Τμήματος Συντηρήσεων Έργων και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Συντήρησης Έργων και Πρασίνου. Επίσης στον κ. Νάστο μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Μπιζανίου.
7.     Νίκος Γκόλας: Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Τουρισμού, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των Τμημάτων α) Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και β) Τουρισμού, της Διεύθυνσης Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης.
Επίσης στον κ. Γκόλα μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων και της Δημοτικής Ενότητας Νήσου.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Με αφορμή την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, αλλά  και του ορισμού αντιδημάρχων, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση.
«Η νέα Δημοτική Αρχή αναλαμβάνει σήμερα επισήμως τα καθήκοντα της. Δεν θα χάσουμε ούτε μια μέρα. Αυτό για το οποίο μπορούμε να δεσμευθούμε απέναντι στους συνδημότες μας, είναι ότι θα εργαστούμε με αυταπάρνηση για να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους. Για να κάνουμε πράξη όσα έχουμε διακηρύξει.
Δεν είναι η ώρα για λόγια. Είναι η ώρα για δουλειά!
Εύχομαι στη νέα Δημοτική Αρχή, όπως και  σε όλους τους συναδέλφους του Δημοτικού Συμβουλίου μια καλή και δημιουργική θητεία, προς όφελος του Δήμου και των πολιτών».


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη