allnews-epirus

ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ 41ΧΡΟΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


!






Πέθανε ξαφνικά απο ανακοπή της καρδιάς σε ηλικία 41 χρόνων, ο γνωστός φίλαθλος Παναγιώτης Γκέκας. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Blue Vayeros, σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:
"Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσουμε τον πριν την ώρα του χαμό του μέλους της Λέσχης μας, συνοπαδού και φίλου μας 41 χρόνων, Παναγιώτη Γκέκα.Δυστυχώς η καρδιά του τον πρόδωσε σκορπίζοντας την λύπη και στεναχώρια στην οικογένειά του, στους δικούς του αγαπημένους και στην φίλαθλη οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα.Μεγάλωσε μέσα σε πασολέδικη οικογένεια, καθώς ο πατέρας του ήταν εκδότης εφημερίδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Αθήνα . Ένας από τους τέσσερις πρώτους ιδρυτές του συνδέσμου Blue Vayeros Αθήνας το 2000, μέλος της τώρα Λέσχης μας.Τα βράδια μας κρατούσε συντροφιά με τον ραδιοφωνικό σταθμό Desperados, με απίστευτα ανέκδοτα και θαυμάσια μουσική!
Αδερφέ μας Παναγιώτη καλό σου ταξίδι. Να δώσεις χαιρετισμούς σε όλα τα άλλα αδέρφια μας που εκεί ψηλά θα βρεις…. Καλό παράδεισο…."Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Blue Vayeros

*Με νεώτερη ανακοίνωσή τους οι Blue Vayeros, ενημερώνουν οτι η κηδεία του Παναγιώτη Γκέκα θα γίνει την Πέμπτη στην Σιταριά Ιωαννίνων.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη