allnews-epirus

ΤΩΡΑ: ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ "ΚΤΥΠΗΣΑΝ" ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη απο την Αστυνομία σε όλους τους δρόμους του Νομού Ιωαννίνων και κυρίως στην Εγνατία Οδό για τον εντοπισμό δύο ληστών, που νωρίς απόψε στην Χρυσοβίτσα, έδεσαν και λήστεψαν δύο άτομα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν αφήνοντας δεμένα τα θύματά τους. 
Οι δύο ληστές, πήγαν στον σταύλο της οικογένειας όπου ανάγκασαν τον 40χρονο ιδιοκτήτη να υποκύψει στις εντολές τους και τον έδεσαν σε ένα δένδρο, αφήνοντάς τον εκεί. 
Αφού δεν βρήκαν κάτι σημαντικό γι αυτούς στον σταύλο, πήγαν στο σπίτι του που απείχε περίπου 200 μέτρα και ήταν σε οικισμό εκτός του χωριού, όπου βρίσκονταν η 74χρονη μητέρα του. Δεν δυσκολεύτηκαν να δέσουν και να φιμώσουν την ηλικιωμένη γυνάικα και στη συνέχεια άρχισαν να ερευνούν το σπίτι, αναζητώντας χρήματα ή κοσμήματα. Δεν βρήκαν τίποτε και έφυγαν παίρνοντας την κυνηγετική καραμπίνα που υπήρχε στο σπίτι.
Η 74χρονη κατάφερε να λυθεί, κάλεσε σε βοήθεια και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που έφθασε στην Χρυσοβίτσα, ενώ ταυτόχρονα στήθηκαν παντού μπλόκα, για ελέγχους.
Σύμφωνα με μια πληροφορία, οι δύο ληστές 25-30 χρονών, ενδεχόμενα να ήταν γνωστοί στο χωριό, γιατί οι αστυνομικές; έρευνες γίνονται με πολλά στοιχεία και για τους δύο. 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη