allnews-epirus

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ Ε.Ο ΙΩΝΝΙΝΩΝ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ =ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


IMG_2536

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη  πριν λίγη ώρα στην εθνική οδό Αντιρρίου- Αγρινίου, ελάχιστα  μέτρα από την Αγία Ελεούσα στην Κλεισούρα.
Συγκεκριμένα  σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων με εκτροπή του ενός -που κατευθυνόταν προς Αντίρριο- εκτός του δρόμου . Τραγικός απολογισμός ο θάνατος του 47χρονου οδηγού του οχήματος που εξετράπη ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι από το Αγρίνιο, πρόσωπο γνωστό στην τοπική κοινωνία από τη συμμετοχή του στα κοινά. Από τα σύντριμμα του οχήματος ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός.
Στο άλλο όχημα επέβαιναν ο οδηγός αλβανικής καταγωγής, η σύζυγός του  και ο 16χρονος γιος τους. Είναι καλά στην υγεία τους αλλά η μητέρα  και ο γιος μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου με ελαφρά τραύματα.
IMG_2531
Στο σημείο υπήρξε για λίγη ώρα δυσχέρεια στην κυκλοφορία και μεγάλη κινητοποίηση ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής και Αστυνομίας με την Τροχαία να ενεργεί την έρευνα για το θλιβερό συμβάν .

IMG_2533
Σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία νεκρός είναι ο 47χρονος Λεωνίδας Σταθόπουλος, πρόσωπο με παρουσία στα κοινά  και τα πολιτικά δρώμενα. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Υπήρξε στέλεχος , υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και πολιτευτής της Χρυσής Αυγής  από την οποία παραιτήθηκε πρόσφατα.Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού ενώ εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα.
IMG_2539


ΑGRINIO NEWS

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη