allnews-epirus

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ




Ο επίλογος ενός ακόμη δράματος με θύμα ΄ενα νεαρό άτομο απο την μάστιγα των ναρκωτικών, γράφτηκε το απόγευμα με την κηδεία του 23χρονου που βρέθηκε νεκρός χθές στο σπίτι του στα Γιάννινα. 
Θρήνος στις 3 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Νεοχωρόπουλου, όπου απο εκατοντάδες συγγενείς, φίλους και απλούς γνωστούς της οικογένειας ή συναδέλφους των γονιών του, δόθηκε το τελευταίο αντίο στον 23χρονο, που είχε την ατυχία, να μπλέξει στα δίχτυα των ναρκωτικών. 
 Τα πρώτα συμπεράσματα της νεκροψίας, επιβεβαιώνουν οτι ο θάνατος του νεαρού επήλθε απο χρήση τοξικών ουσιών, αλλά οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν,θα δώσουν ακριβή στοιχεία για την ουσία που απο την σύριγγα που βρέθηκε, πέρασε στο κορμί του, δίνοντας ακαριαίο θάνατο.  
Το πιθανότερο να πρόκειται για μεγάλη ή νοθευμένη ποσότητα ηρωϊνης. Το δεύτερο αν τελικά αποδειχθεί, είναι εφιαλτικό σενάριο, γιατί αν κυκλοφορεί στην πιάτσα των χρηστών νοθευμένη ηρωϊνη, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να  θρηνήσουμε κι άλλο θύμα. Οι αδίστακτοι έμποροι ναρκωτικών, νοθεύουν με διάφορες ουσίες την ηρωϊνη για να αυξήσουν τον όγκο τους και φυσικά τα κέρδη τους.
Γνωστή οικογένεια στην πόλη ιδιαίτερα αγαπητή στους συμπολίτες, δέχθηκε χθες το ισχυρό κτύπημα στο 23χρονο παιδί της, που στο επόμενο χρονικό διάστημα  με την λήξη της αναβολής λόγω σπουδών, είχε κληθεί να υπηρετήσει την θητεία του στον Στρατό, αλλά...
Ήταν ένα ισχυρό σοκ για την πόλη το χθεσινό. Για άλλη μια φορά, σήμανε ο εκκωφαντικός συναγερμός του κινδύνου των ναρκωτικών που απειλεί άμεσα κυρίως τους νέους, ο αριθμός των οποίων, δυστυχώς, συνεχώς αυξάνει.
 Τα δράματα οικογενειών, παιδιά των οποίων πέρασαν στα ναρκωτικά αυξάνονται συνεχώς και πρέπει να αυξηθεί η επαγρύπνηση της Αστυνομίας, της κοινωνίας και περισσότερο των ίδιων των γονιών.
 Όσο η οικονομική κρίση διαρκεί, μεγαλώνει αριθμός των εμπόρων και διακινητών ναρκωτικών πού στοχεύουν στο εύκολο και γρήγορο κέρδος.
 Με αυτή την λογική, αδίστακτα προχωρούν και σε νόθευση σκληρών ναρκωτικών για να αυξήσουν τα κέρδη τους, αδιαφορώντας αν οδηγήσουν στο θάνατο ανθρώπους και κυρίως νέους. 
Θέλουμε να ελπίζουμε οτι οι έρευνες της Αστυνομίας που έχουν αυξηθεί, σύντομα να οδηγήσουν στον εντοπισμό και την σύλληψη των αδίστακτων διακινητών που εφοδίασαν με την θανατηφόρα δόση τον 23χρονο οδηγώντας τον στον θάνατο...

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη