allnews-epirus

Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΑΠΟ "ΝΤΑΗΔΕΣ" ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΑΙΤΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ? ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ...


ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για τον 20χρονο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Παρασκευή. Μέχρι τώρα, η έρευνα δεν έχει προσφέρει κανένα στοιχείο ικανό να οδηγήσει στην ανεύρεση του νεαρού. Στην εκπομπή έγινε αναφορά, στην ομάδα των 4 συνομήλικων συμπατριωτών του Βαγγέλη που αποκάλυψε το All News Epirus, στους οποίους εστιάζεται και η έρευνα των αστυνομικών και κυρίως στον Κρητικό που υπηρετεί την θητεία του και ήταν ο"μάγκας" της παρέας..
Και στην εκπομπή καταγγέλθηκε οτι στην Σχολή, απο κάποιους σπουδαστές υπήρχε κλίμα εκφοβισμού σε βάρος σπουδαστών, μεταξύ των οποίων και ο Βαγγέλης. Τελευταία περίπτωση την ημέρα των εκλογών, που ένας σπουδαστής δέθηκε σε καρέκλα. 
Πέρισυ το Μάρτιο καθηγήτρια της Σχολής, ενημέρωσε την οικογένεια του Βαγγέλη, οτι "περνούσε δύσκολες ώρες" απο συγκάτοικό του στο δωμάτιο του ξενώνα και μετά απο ενέργειες που έγιναν ο 20χρονος άλλαξε δωμάτιο και έμενε με άλλον σπουδαστή.
Οι υπεύθυνοι της Σχολής, αρνούνται οτι ήταν γνώστες καταγγελιών εκφοβισμού σπουδαστών και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα είχαν λάβει μέτρα.
Όμως, πολλοί σπουδαστές μίλησαν στους συγγενείς του 20χρονου και κατήγγειλαν "τέρατα και σημεία" τα οποία φοβούνταν να αποκαλύψουν δημόσια. Αυτές οι καταγγελίες έγιναν στην Αστυνομία και την οδήγησαν στους τέσσερις Κρητικούς, που είχαν στο στόχαστρό τους τον Βαγγέλη και τώρα εξετάζονται όλες οι κινήσεις τους προσεκτικά.
Σε οτι αφορά την πληροφορία οδηγού  οτι μπήκε στο λεωφορείο με προορισμό το κέντρο ο Βαγγέλης, η μαγείρισσα της Σχολής κατέθεσε οτι η ίδια χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο λεωφορείο φεύγοντας απο την δουλειά της, αλλά ο 20χρονος δεν ήταν στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Ταυτόχρονα μια σπουδάστρια της Σχολής, κατέθεσε οτι την ώρα αυτή, είχε δεί τον Βαγγέλη στην Σχολή, άρα δεν είχε φύγει.



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη