allnews-epirus

ΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ


Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου κατέθεσε η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία κλήθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από την Α.Δ. Ιωαννίνων. Η Μαρία Γιακουμάκη - Φρονιμάκη καταθέτει για το κρίσιμο τηλεφώνημα με το γιο της την παραμονή της εξαφάνισης και της αυτοχειρίας του.

Επίσης, με την απόσταση του χρόνου πια, θα κληθεί να απαντήσει αν θυμήθηκε κάτι ή αν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή της που μπορεί να φωτίσει περισσότερο το μυστήριο γύρω από τα όσα συνέβαιναν στη Γαλακτοκομική Σχολή και όσα βίωνε ο Βαγγέλης, τα οποία και τον οδήγησαν στο απονενοημένο.
Ο φάκελος της κατάθεσης της μητέρας θα αποσταλεί στα Ιωάννινα και θα προστεθεί στο φάκελο της έρευνας.

Θα καταθέσει όλη η οικογένεια

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αρχές θεωρούν ότι κάθε πληροφορία μπορεί να φανεί χρήσιμη, γι'αυτό και θα κληθούν να καταθέσουν όλα τα μέλη της οικογένειας Γιακουμάκη - ο πατέρας και τα αδέρφια - σε σχέση με τη συμπεριφορά του Βαγγέλη, τυχόν προβληματισμούς που είχε εκφράσει ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο τα μέλ της οικογένειας γνωρίζουν και μπορεί να "φωτίσει" την υπόθεση.

H ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μητέρα του Βαγγέλη, μίλησε για τις τελευταίες φορές που επικοινώνησε με τον γιο της, πριν την εξαφάνισή του με τραγικό φινάλε.
Είπε για ακόμα μια φορά, ότι είχε επικοινωνήσει με τον Βαγγέλη μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του,  δηλαδή την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου.
Ήταν ένα τηλεφώνημα ρουτίνας, όπως είπε ξανά η μητέρα του Βαγγέλη. Μίλησαν για περίπου 15 λεπτά ενώ το ίδιο βράδυ, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης φαίνεται ότι επικοινώνησε και με την αδελφή του και μίλησαν 12,5 λεπτά.
Δεν είχε καταλάβει...
"Δεν κατάλαβα το μαρτύριο, που περνούσε ο γιος μου" είπε η μητέρα.
Μάλιστα όταν τον ρωτούσαν αν ενοχλείται από τη συμπεριφορά των συμφοιτητών του, εκείνος απαντούσε "κάνουμε πλάκα".
Το τελευταίο βράδυ, σύμφωνα με τη μητέρα του, δεν βγήκε με τους φίλους του και όταν τον ρώτησε γιατί δεν βγαίνει, είπε ότι είναι κουρασμένος.
"Δεν κατάλαβα ότι συνέβαινε κάτι ιδιαίτερο", ομολόγησε η μητέρα... Το ίδιο φαίνεται ότι υποστηρίζει και ο πατέρας του Βαγγέλη,
ο οποίος επίσης συντετριμμένος αναρωτιέται γιατί δεν κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε στο παιδί του, που του είχε αδυναμία...
Την Πέμπτη το πόρισμα του ιατροδικαστή για την ιστολογική και τοξικολογική εξέταση
Το πόρισμα αναμένεται από την οικογένεια και όχι μόνο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Φαίνεται όμως ότι οι πρώτες πληροφορίες δεν ανατρέπουν το σενάριο της αυτοκτονίας, ως αυτή τη στιγμή.
Σε σχέση με τον εκφοβισμό σε βάρος του Βαγγέλη η έρευνα εντοπίζεται σε τουλάχιστον έξι ανθρώπους,
κάποιοι από τους οποίους είναι φοιτητές της Γαλακτοκομικής ενώ άλλοι έχουν αποφοιτήσει.
Το τραγικό είναι ότι εκτός από το βίντεο που έχει ήδη προσκομιστεί, φαίνεται ότι έχουν απαθανατιστεί και από άλλους οι σκηνές βασανισμού του Βαγγέλη.
CRETA LIVE - CANDIA NEWS

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη