allnews-epirus

"ΕΦΥΓΑΝ" ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ...

Δυο γνωστοί συμπολίτες "έφυγαν" χθες και σήμερα, ιδιαίτερα αγαπητοί και οι δύο, έχοντας γράψει ο καθένας την δική του ιστορία σε τούτη την πόλη.

Στις 3 το μεσημέρι σήμερα, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία στην Περίβλεπτο, τον Δημήτρη Παδιό, τον γνωστό πάντα χαμογελαστό οπτικό της οδού Αβέρωφ, ιδιοκτήτη του ομώνυμου καταστήματος Οπτικών, Μόλις 3 μήνες κράτησε ο αγώνας του με την ασθένεια που τον βασάνισε, με το γνωστό ως συνήθως αποτέλεσμα. Ο θάνατός του σκόρπισε την θλίψη στην οδό Αβέρωφ που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά και σε όλη την πόλη. Ο γιός του το ίδιο αγαπητός στα χνάρια του πατέρα του, έχει αναλάβει να συνεχίσει στα "Οπτικα Παδιός" την ιστορία της φίρμας Παδιός.

-Ο δεύτερος γνωστός συμπολίτης που "έφυγε" χθες, ήταν ο Κώστας Ντανάκας, υπάλληλος μέχρι την συνταξιοδότησή του στη Νομαρχία Ιωαννίνων, στο πλευρό πολλών Νομαρχών, ο άνθρωπος με τον οποίο καθημερινά είχαν άμεση επαφή οι Γιαννιώτες για θέματα που τους απασχολούσαν. Ήταν επίσης αυτός που ήταν υπεύθυνος της Νομαρχίας σε εορταστικές εκδηλώσεις. 
Το ALL NEWS EPIRUS, συλυπείται θερμά και τις δύο οικογένειες...

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη