allnews-epirus

ΛΙΡΕΣ ΤΕΛΟΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ, ΠΗΡΕ...

Λίρες τέλος...Τα κιβώτια που βρέθηκαν στην παραλίμνια περιοχή (όπως "αποκάλυψε" το ALL NEWS EPIRUS), ...μπήκαν και πάλι στο χώμα, για να τα βρούν οι επόμενες γενιές, όταν η πόλη ή η χώρα, θα έχουν οικονομικά προβλήματα. Σήμερα, η οικονομία ανθεί στην Ελλάδα, η χώρα και οι πολίτες έχουν γεμάτες τσέπες και τα κιβώτια με τις λίρες, θεωρήθηκαν ασήμαντα, πόσο μάλλον που θα απαιτούνταν πολλές μέρες να καταμετρηθούν, με αποτέλεσμα την άσκοπη απασχόληση μερικών δεκάδων δημοσίων υπαλλήλων.
Πάντως δεν θα καταχωνιαστούν σε μεγάλο βάθος,ώστε όποιος πολίτης έχει κάποια ανάγκη π.χ για ένα μεγάλο ταξίδι, να πηγαίνει να παίρνει δωρεάν, όσες λίρες θέλει, φθάνει να ενημερώνει τον Δήμο για να καταγράφεται τυπικά. Πάντως μέχρι τώρα δεν παρουσιάστηκε κανένα ενδιαφέρον, εκτός απο ελάχιστες περιπτώσεις συμπολιτών που πήγαν σήμερα στο σημείο και πήραν μερικές λίρες ο καθένας για να τις έχουν σαν ενθύμιο. 
Θα μού πείτε, τι ωραίο θα ήταν αν όλα αυτά ήταν αληθινά...Ευτυχώς η Πρωταπριλιά μας δίνει το δικαίωμα να...ονειρευόμαστε.Πόσο μάλλον αυτή την περίοδο..Αντε...και του χρόνου...

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη