allnews-epirus

Η οικονομική κρίση, οδηγεί σε αναστολή των εργασιών του, το Ταξιδιωτικό Γραφείο KIROUSIS TRAVEL


Αναστέλλει την λειτουργία του το Ταξιδιωτικό Πρακτορείο KIROUSIS TRAVEL, μέχρις ότου ξεπεραστεί η οικονομική κρίση και οι Έλληνες να έχουν πάλι χρήματα στην διάθεσή τους, για να μπορούν να ταξιδεύουν. Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το Kirousis Travel, τονίζοντας επιπλέον οτι όλοι οι πελάτες του, επέστρεψαν κανονικά απο τα ταξίδια τους και μάλιστα με επιπλέον παροχές -έκπληξη γι' αυτούς, ενώ ενημερώθηκαν και παρέλαβαν τα εισιτήριά τους, όσοι θα ταξιδέψουν στο επόμενο χρονικό διάστημα. 

Στην ανακοίνωσή του το Πρακτορείο επισημαίνει:
"Το Kirousis Travel με λύπη του ενημερώνει την εκλεκτή πελατεία του, οτι εκ των πραγμάτων η οικονομική κρίση που μαστίζει τα τελευταία 5 χρόνια την χώρα μας, έχει εξαθλιώσει τους πολίτες, που το τελευταίο που σκέφτονται, είναι πώς θα κάνουν ένα ταξίδι, παρ' ότι όλοι πολύ το επιθυμούν. Η αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα, είναι που αυξάνει το πρόβλημα...
Το Kirousis Travel, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του απέδειξε οτι στοχεύει στην ποιότητα και με ταυτόχρονα προσεκτική τιμή και περισσότεροι απο 540 Ηπειρώτες, θυμούνται ακόμη με νοσταλγία τα ταξίδια στην Ισπανία και Μαγιόρκα με 3 πτήσεις charter απο το αεροδρόμιο Ακτίου. Εκατοντάδες νεόνυμφοι, έχουν καταγράψει τα γαμήλια ταξίδια τους, στις Μαλβίδες, την Κούβα, την Ταϋλάνδη, στις ΗΠΑ, στην Αφρική, Ασία, και την Ευρώπη. Δεκάδες νοσταλγούν τα Χριστουγεννιάτικα ταξίδια τους στο Χωριό του Αί Βασίλη, την βόλτα με το παγοθραυστικό, την Βιέννη με την μοναδική Χριστουγεννιάτικη συναυλία, τις κρουαζιέρες στην Καραϊβική κ.λ.π. 
Τα εβδομαδιαία αεροπορικά και οδικά ταξίδια σε όλη την Ευρώπη, που επέλεξαν όχι μόνο Ηπειρώτες, αλλά και πελάτες μας από την Πάτρα, την Κέρκυρα, την Αλβανία, τον Βόλο ακόμη και το Ηράκλειο. Τιμητική για μας η επιλογή απο τον ΕΟΤ και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για αποκλειστική συνεργασία στον Εκκλησιαστικό Εισερχόμενο Τουρισμό, κυρίως απο την Ρωσία, που δεν πρόλαβε να επεκταθεί λόγω των γεγονότων εκεί. 
Εκεί που δεν μπορέσαμε να προσφέρουμε ταξιδιωτικές εμπειρίες, είναι στον τομέα σχολικών εκδρομών, γιατί στοχεύαμε πάντα στην ποιότητα και κυρίως στην ασφάλεια των μαθητών, προβλέποντας με ειδικές ταξιδιωτικές ασφάλειες, στην πλήρη κάλυψή τους ακόμη και για φαρμακευτική, ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη,  και αεροπορική επιστροφή τους στην Ελλάδα, με πλήρη επιλεγμένη διατροφή, με έμπειρους συνοδούς-ξεναγούς, διπλούς οδηγούς κ.λ.π. Αυτά δεν μπορούσαν να πετύχουν "τη χαμηλότερη προσφορά" και ποτέ δεν διακινδυνεύσαμε να κινηθούμε στην υποβάθμιση της ποιότητας. Τα λίγα σχολεία που μας επέλεξαν, ακόμη μιλάνε με ενθουσιασμό για τις εκδρομές μας.

 Σύνθημά μας απο την αρχή ήταν: "Σχεδιάζουμε ταξιδιωτικές προτάσεις και όχι πακέτα, γιατί τα όνειρα δεν συσκευάζονται!". Το τηρήσαμε...
Μας επέλεξαν για αποκλειστικούς συνεργάτες, τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Αθήνας, της Θεσ/νικης και της Κύπρου. Όλοι τους ενημερώθηκαν για την ανατολή της λειτουργίας μας, που την κατανόησαν γιατί κι αυτοί διανύουν δύσκολη περίοδο.
-Στους τελευταίους πελάτες μας που επέστρεψαν χθες απο το εξωτερικό, τους κάναμε ένα έξτρα δώρο με αναβάθμιση των ξενοδοχείων τους απο 4* σε 5* και με επιπλέον ξεναγήσεις.
-Ενημερώσαμε και τους παραδώσαμε τα εισιτήρια, σε όσους ταξιδεύουν στο εσωτερικό και εξωτερικό,στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην διάθεση πελατών και φίλων που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας, το τηλέφωνο 6946157858.

Σας ευχαριστούμε όλους που όλα αυτά τα χρόνια,  μας επιλέξατε για τα Ταξίδια σας. Υποσχόμαστε οτι, αν σαν χώρα ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση και οι πολίτες αποκτήσουν πάλι την δυνατότητα να ταξιδεύουν κυρίως με αξιοπρέπεια και ποιότητα, το Kirousis Travel, θα επαναλειτουργήσει και θα είναι δίπλα σας. Μακάρι αυτό να γίνει γρήγορα...
ΚIROUSIS TRAVEL


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη