allnews-epirus

Κλειστή η Εγνατία απο τροχαίο στην περιοχή Κοίλα Κοζάνης


   Κλειστή παραμένει η Εγνατία Οδός, από Κοίλα προς Καλαμιά, μετά τη χθεσινοβραδινή σύγκρουση δύο φορτηγών οχημάτων, που είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει το οδόστρωμα με εμπορεύματα.
   Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του ενός οχήματος, ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.
   Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από Κοίλα προς Βατερό, ενώ η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι το μεσημέρι.

Σχετικά με το ατύχημα, απο την Πυροσβεστική Κοζάνης, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Στις 00:05 σήμερα (25/08/2015), η Υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοηθείας μετά από σύγκρουση δύο φορτηγών οχημάτων στην Εγνατία Oδό στο 7ο χλμ Κοζάνης-Ιωαννίνων με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Πυροσβεστικής εξόδου, απεγκλωβίσαμε τραυματισμένο τον οδηγό του ενός οχήματος ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης. Για το συμβάν κινητοποιήθηκαν 4 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 1 όχημα.

ΝΕΩΤΕΡΟ 13.30
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

   Άνοιξε το σημείο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος των κόμβων από Κοίλα ως Καλαμιά, που είχε κλείσει μετά τη σύγκρουση δύο φορτηγών.

   Σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία πλέον έχει αποκατασταθεί και διεξάγεται ομαλά η κίνηση των οχημάτων.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη