allnews-epirus

Αυτοκτόνησε ο 53χρονος χθες στη Θεσπρωτία...'Αφησε και ιδιόχειρο σημείωμα...

Οι χθεσινές πρώτες εκτιμήσεις οτι ο θάνατος του 53χρονου υπαλλήλου του Δήμου Ηγουμενίτσας, που βρέθηκε απαγχονισμένος αλλά και πυροβολημένος σε χωράφι κοντά στο σπίτι του, στοχωριό Παλαιοκκλήσι Φιλιατών,ήταν αποτέλεσμα αυτοκτονίας, ενισχύεται και απο τις σημερινές έρευνες, πόσο μάλλον που βρέθηκε και σημείωμα του αυτόχειρα προς την οικογένειά του, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην ενέργειά του. Στα συμπεράσματα της αυτοκτονίας κατέληξε και ο ιατροδικαστής κ. Βουγιουκλάκης, μετά την νεκροψία που έγινε στη σορό του 53χρονου.
Βέβαια οι οριστικές απαντήσεις θα δοθούν με την ολοκλήρωση και των ειδικών εξετάσεων που θα γίνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Ο 53χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος όμως έφερε και τραύμα από όπλο. Στο σημείο βρέθηκε ένα μονόκαννο, το οποίο έχει σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ ώστε να γίνει ταυτοποίηση. 
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
"Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας , εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του συνάδελφου Χρήστου Κωνσταντίνου.Ευχόμαστε ανάπαυση της ψυχής του και...
καλή δύναμη στους οικείους του".
Το ΔΣ του Συλλόγου

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη