allnews-epirus

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΝ 7 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ...


Σε συναγερμό βρίσκεται η Αστυνομία των Ιωαννίνων, όταν απόψε αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, εντόπισαν μετά απο οργανωμένη επιχείριση, ομάδα, -Ρουμάνων σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες-, για εκμετάλλευση ανηλίκων. 
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο άνδρες και δύο γυναίκες, τα οποία είχαν μοιράσει σε διάφορα σημεία της πόλης, 7 παιδάκια. από μωρά μέχρι 10 χρόνων, τα οποία εξωθούσαν στην επαιτεία. Κατά μία πληροφορία, υπήρξε και καταγγελία για κακομεταχείριση κάποιων απο τα παιδιά.
όλοι τους οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και έχουν αρχίσει έρευνες για εντοπισμό συνεργατών τους στα Γιάννινα που διαφεύγουν την σύλληψη, ή αν είναι μέλη κυκλώματος που δρά σε όλη την Ελλάδα, με εκμετάλλευση ανηλίκων.
Δεν έγινε γνωστό αν η αστυνομική επιχείριση στα Γιάννινα, έγινε μετά απο καταγγελίες στην τοπική Αστυνομία, ή αν έφθασε διεθνές ένταλμα της Ιντερπόλ, που αναζητούσε τα συγκεκριμένα άτομα.
Πάντως σε κάθε περίπτωση για τις συλλήψεις αυτές, θα ενημερωθεί η Ιντερπόλ, για τυχόν επιπλέον στοιχεία για τους συλληφθέντες.
Εκείνο όμως που απασχολεί ιδιαίτερα την Αστυνομία, είναι αν τα παιδιά είναι των δύο ζευγαριών, ή έχουν κλαπεί, μισθωθεί ή κάτι παρόμοιο παράνομο. Για τον λόγο αυτόν, θα ληφθούν δείγματα DNA από τους ενήλικους και τα παιδιά για να διαπιστωθεί αν οι συλληφθέντες είναι οι βιολογικοί γονείς των 7 παιδιών. 
Αν τα παιδιά δεν ανήκουν στους συλληφθέντες, τότε θα απαγγελθούν εναντίον τους βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ αν τα παιδιά είναι δικά τους, πάλι θα απαγγελθούν εναντίον τους κατηγορίες, για παραμέληση ανηλίκων, εξώθηση στην επαιτεία, κακομεταχείριση κ.λ.π.
Πάντως οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση...
Γ.Κ

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη