allnews-epirus

Δεύτερη χρονιά, με έξι μόνο παραστάσεις = Η Ιοκάστη… σερβίρει δείπνο ξανά στο Θέατρο «Έκφραση»


Βγάζει τις κατσαρόλες, στρώνει το καλό τραπεζομάντηλο, τοποθετεί το σερβίτσιο και είναι έτοιμη να σερβίρει ξανά στους καλεσμένους της ένα δείπνο διαφορετικό απ’ τα άλλα, με πολύ γέλιο, εκπλήξεις, μυστήριο κι ανατροπές ως… επιδόρπιο! Ο λόγος για την Ιοκάστη που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά φέτος και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Θέατρο «Έκφραση».
 Η επιτυχημένη ξεκαρδιστική κωμωδία του Άκη Δήμου, «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» θα παρουσιαστεί για έξι μόνο βραδιές ξεκινώντας από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στο νέο θέατρο της «Έκφρασης» (Αραβαντινού 14). Πρόκειται για ένα έργο με πολλά φαρσικά στοιχεία, μια τρελή κοινωνική σάτιρα που παρωδεί τη βιομηχανία των «οικογενειακών» σήριαλ. Ήρωές του είναι ένας σύζυγος που ζωντανεύει, μια ζωντανή που όλοι την θεωρούν πεθαμένη, ένας από μηχανής αλλοδαπός «μπάτλερ», ένας εραστής με πολιτικές φιλοδοξίες, μία ανικανοποίητη μαγείρισσα με ισχυρό μητρικό ένστικτο κι ένας αμαρτωλός πιανίστας με αδυναμία στα παιδιά απ’ το εξωτερικό. Κυρίως, όμως, είναι ένα έργο για την Ιοκάστη Παπαδάμου, μια γυναίκα που –εν αγνοία της – θα προκαλέσει μια νύχτα μεγάλων αποκαλύψεων…

Οι συντελεστές

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρήστος Χρήστου, τα σκηνικά - κοστούμια ο Γιάννης Κράβαρης, τη μουσική επιμέλεια έχει ο Πέτρος Χριστακόπουλος
και την κινησιολογία η Φανή Σκεντέρη.  Παίζουν οι: Γιάννης Παπαγεωργίου, Χρήστος Χρήστου, Γεωργία Διακοπούλου, Μίνα Παππά, Γιάννης Κράβαρης, Πέτρος Χριστακόπουλος, Μαρία Ευσταθοπούλου.
***
Η παράσταση θα ανέβει την ερχόμενη Παρασκευή 20 και το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, στις 27 και 28/11 και στις 4 και 5/12. Ώρα έναρξης 9.30 μ.μ.. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και 7 ευρώ (φοιτητικό). Προπώληση 8 ευρώ στα καταστήματα Sevenspot ioannina και e-shop. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6979139705.

 
Συνεχίζεται το ταξίδι 
για τον «Μάγο του Οζ»
                                          
Συνεχίζονται οι παραστάσεις της Παιδικής Σκηνής του Θεάτρου «Έκφραση» με τον «Μάγο του Οζ» του Φρανκ Μπάουμ, οι θεατές του οποίου, μικροί και μεγάλοι, γίνονται συνοδοιπόροι σ’ ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του παραμυθιού.
Ο «Μάγος του Οζ» ανεβαίνει κάθε Κυριακή στις 12 μ. και στις 5.30 μ.μ. στο νέο Θέατρο της «Έκφρασης» (Αραβαντινού 14).
 Τη διασκευή και σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρήστος Χρήστου, τα σκηνικά – κοστούμια ο Γιάννης Κράβαρης, τις χορογραφίες η Φανή Σκεντέρη και τη φωνητική διδασκαλία η Όλγα Μπαλωμένου. Παίζουν οι: Μίνα Παππά, Πέτρος Χριστακόπουλος, Θανάσης Λανάρης, Χρήστος Χρήστου, Ελένη Κούλα, Άννυ Ζώη, Γιάννης Παπαγεωργίου.

Γενική είσοδος στην παράσταση 8 ευρώ. Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων στα τηλ.: 2651554505, 6978047081, 6979139705.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη