allnews-epirus

Καταργεί ο Δήμος την νυκτερινή κυκλοφορία απορριμματοφόρων - Ετοιμαστείτε για μποτιλιαρίσματα στους δρόμους την ημέρα...


Ο Δήμος σχεδιάζει απο την Δευτέρα να "μπλοκάρει" κυκλοφοριακά την πόλη, για να.. γλυτώσει τα νυκτερινά επιδόματα των εργαζομένων στα απορριμματοφόρα, που δουλεύουν τη νύχτα για να καθαρίσουν την πόλη?
 Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει μετά την απόφαση, τα απορριμματοφόρα απο μεθαύριο στις 6 το πρωί, μέχρι μετά το μεσημέρι, να περιφέρονται στους δρόμους των Ιωαννίνων, σε μικρούς και μεγάλους δρόμους για να αδειάζουν τους κάδους και πίσω τους να συνωστίζονται ουρές αυτοκινήτων.
 Δεν ξέρουμε τίνος "έμπνευση" ήταν αυτή, αλλά σε όλο τον κόσμο, σε μικρές ή μεγάλες πόλεις, τα συνεργεία καθαρισμού δουλεύουν κατά την διάρκεια της νύχτας, όταν η κυκλοφορία στους δρόμους είναι μειωμένη και δεν δημιουργούν προβλήματα, αλλά και οι εργαζόμενοι να δουλεύουν αποτελεσματικά και χωρίς το άγχος του "μποτιλιαρίσματος" που προκαλούν.
Σύμφωνα λοιπόν με τις καταγγελίες που έγιναν στο All News Epirus, o Δήμος ενημέρωσε τους εργαζόμενους οτι απο το πρωϊ της Δευτέρας, τα 20 απορριμματοφόρα καθαριότητας, θα διασκορπίζονται στην πόλη απο τις 6 το πρωϊ.
 Αν λοιπόν βρεθείτε σε μποτιλιάρισμα να ξέρετε οτι κάποιο βυτιοφόρο κάνει την δουλειά του και θα το ακολουθήσετε αν ο δρόμος είναι στενός, μέχρι να αδειάσει όλους τους κάδους....

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη