allnews-epirus

ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΘΗΝΑ: ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ - ΑΛΛΕΣ 3 ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 10 ΜΑΪΟΥ...


Tα πλέον ακριβά αεροπορικά εισιτήρια στην Ελλάδα και ενδεχόμενα μεταξύ των πέντε ακριβότερων της Ευρώπης, πληρώνονται από όσους ταξιδεύουν στα δρομολόγια Ιωαννίνων – Αθήνας και αντίστροφα και κυρίως, αν χρειαστεί να ταξιδέψουν και κλείνουν τα εισιτήριά τους λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή τους.  Εισιτήρια που ξεπερνούν σε κάποιες περιπτώσεις τα 300 ευρώ μετ’ επιστροφής, αλλά τα πλέον συνήθη είναι κοντά στα 280 ευρώ.
Στην διάθεση του ALL NEWS EPIRUS,  είναι εισιτήριο της Olympic συμπολίτη που το εξέδωσε το περασμένο Σάββατο, με αναχώρηση προχθές Δευτέρα το πρωϊ και επιστροφή το βράδυ της ίδιας ημέρας. Πλήρωσε 299 ευρώ και μάλιστα χωρίς αποσκευή που χρεώνεται επιπλέον!!! Με τα ίδια χρήματα θα μπορούσε να κάνει τουλάχιστον δύο ταξίδια μετ΄επιστροφής στο Λονδίνο!!!
Και παρά τα πανάκριβα εισιτήρια, όλες οι πτήσεις είναι υπερπλήρεις, ακόμη και όταν δρομολογούνται «Αίρμπας» των 180 θέσεων.
Μόνο όσοι κλείνουν μήνες ή βδομάδες νωρίτερα εισιτήρια, μπορούν να βρούν χαμηλούς ναύλους και κυρίως αν οι πτήσεις γίνονται με Αιρμπας (σπάνιο από τώρα μέχρι τον Οκτώβριο) και όχι με τα ελικοφόρα των 80 θέσεων. Στην Olympic-Aegean δεν εκτιμούν τις πληρότητες των Ηπειρωτών και μάλιστα και τους 12 μήνες του χρόνου και προτιμούν το συστηματικό «μάδημα» των πελατών τους.

3 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κι αφού κίνηση υπάρχει και τα εισιτήρια πωλούνται πανάκριβα, από 10 Μαϊου η Olympic-Aegean, προγραμμάτισε και Τρίτη πτήση στη γραμμή των Ιωαννίνων κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο με αναχώρηση από την Αθήνα στις 12.45, άφιξη στα Γιάννινα στις 13.45 και αναχώρηση από τα Γιάννινα στις 14.15 και άφιξη στην Αθήνα στις 15.15.
Επίσης έχει προγραμματίσει μέχρι τώρα, έξτρα πτήσεις με αεροσκάφη «Αιρμπάς Α32Ο» την Μ. Παρασκευή και την Κυριακή του Θωμά. Επίσης μια έξτρα πτήση με Αιρμπας προγραμματίστηκε για τις 5 Ιουνίου, με αφορμή και ένα τριήμερο πανελλήνιο συνέδριο της Ένωσης Χειριστών και Ιδιοκτητών Αεροσκαφών (ΑΟΡΑ-ΗΕLLAS), αν και οι περισσότεροι από αυτούς θα έλθουν με τα δικά τους αεροπλάνα.

Γ.Κ

1 Σχόλια

  1. Μια διορθωση Μεγαλη Τεταρτη,Πεμπτη μπαινει το βραδυ το AIrbus320.
    Την Μεγαλη Παρασκευη και την Κυριακη του Θωμα μπαινουν 3 πτησεις και για τον Ιουνιο 3-5 που ειναι η εκδηλωση παλι 3 πτησεις Παρασκευη Κυριακη εκτος το σαββατο που ειναι η κανονικη 3η πτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη