allnews-epirus

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ: Ο Ν.Ο.Ι. περήφανος για τον αγώνα του Στέφανου Ντούσκου!



Μία μεγάλη προσπάθεια έκανε η Τετράκωπος άνευ ελαφρών βαρών των Ανδρών με τον νεαρό Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Στέφανο Ντούσκο προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όμως δεν τα κατάφερε τελικά.
Η ελληνική βάρκα, αφού, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, έφτασε στον τελικό του αγωνίσματος στην προολυμπιακή Ρεγκάτα της Λουκέρνης, έδωσε χθες το απόγευμα μία σκληρή μάχη, αλλά τερμάτισε τελικά στην τρίτη θέση χάνοντας το εισιτήριο για το Ρίο, το οποίο εξασφάλιζαν μόνο τα δύο πρώτα πληρώματα.
 Η Τετράκωπος με τον Πρωταθλητή του Ν.Ο.Ι. ήταν πρώτη στα δυο τρίτα του τελικού, μέχρι τα 1.500 μ., την πέρασαν όμως η Ρωσία και η Γερμανία, η οποία πήρε τη δεύτερη θέση με μόλις δύο δευτερόλεπτα διαφορά από την Ελλάδα!
Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι.
Με μεγάλη αγωνία παρακολούθησαν τον χθεσινό τελικό της ελαφριάς Τετρακώπου στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. ο Πρόεδρος του Ομίλου Χρήστος Αλεξίου, σχεδόν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, προπονητές και συναθλητές του Στέφανου.
Σε δήλωση του μετά τη λήξη του αγώνα ο κ. Αλεξίου τόνισε τα ακόλουθα: «Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων νιώθει περήφανη για το ήθος, την αγωνιστικότητα και τη δύναμη ψυχής που επέδειξε ένα δικό της παιδί, ο Στέφανος Ντούσκος, όλο αυτό το διάστημα, ως μέλος του πληρώματος της Τετρακώπου ελαφρών βαρών των Ανδρών, διεκδικώντας την πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Ρίο. Χάθηκε μία ευκαιρία, όμως τίποτε δεν τελειώνει εδώ. Τόσο ο Στέφανος όσο και τα υπόλοιπα παιδιά του ελληνικού πληρώματος είναι πολύ νέα, έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους, για να διεκδικήσουν πολλές διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες αλλά και τη συμμετοχή σε μία επόμενη Ολυμπιάδα. Συγχαίρουμε θερμά τον Πρωταθλητή μας και του ευχόμαστε να αγωνίζεται πάντα στη ζωή του με το ίδιο πείσμα και την ίδια επιμονή».

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη