allnews-epirus

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ


Γνωστή έγινε η ταυτότητα του 18χρονου Έλληνα θύματος, της αιματηρής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου.Πρόκειται για τον Χουσεΐν Νταϊτσίκ, μουσουλμάνος,  με καταγωγή από τον Άρατο Ροδόπης, ο οποίος είχε γεννηθεί στη Γερμανία και ζούσε με τους γονείς και τα αδέλφια του
Ωστόσο  νέες πληροφορίες που έρχονται στο "φως" της δημοσιότητας είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Όπως μεταδίδει η βρετανική Telegraph,  ο 18χρονος Έλληνας έσπρωξε την αδελφή του την στιγμή που ο συνομίληκος και μετέπειτα δολοφόνος του άνοιγε πυρ, ούτως ώστε να την σώσει, κάτι που τελικά κατάφερε.

Σύμφωνα με έναν ανεξάρτητο δημοσιογράφο, που μίλησε στο BBC 5 Live, ο άνδρας έπεσε νεκρός αφού δέχθηκε δύο πυροβολισμούς έξω από το φαστ φουντ στο εμπορικό κέντρο, όπου ο 18χρονος Ιρανογερμανός δράστης "άδειασε" το όπλο του σε όποιον έβρισκε μπροστά του.


Η τραγική όμως ιστορία του δεν σταματά εδώ, αφού σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πατέρας του φέρεται να έπαθε καρδιακή προσβολή μόλις έμαθε την τραγική είδηση για τον χαμό του γιου του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.
Ο Άρατος από τον οποίο ξενιτεύτηκε ο πατέρας του μαζί με τη μητέρα στη Γερμανία προκειμένου να βρουν ένα καλύτερο αύριο ήταν η μεγάλη του αδυναμία. Άλλωστε εκεί ζει η γιαγιά του αλλά και ο αγαπημένος του θείος.
Όλοι του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 17χρονο αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια του.«Πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Και τα τρία παιδιά έχουν πολύ καλό χαρακτήρα κι έρχονται συνεχώς στον Άρατο.
Γεννήθηκαν στη Γερμανία, καθώς ο πατέρας τους και η μητέρα τους έφυγαν από την Ελλάδα πριν από 20 χρόνια. Είχαν πάει στο εμπορικό κέντρο για ψώνια, καθώς της ερχόμενη Τρίτη θα έρχονταν στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές.
Ο πατέρας του δούλευε σε κάποιο εργοστάσιο, ενώ πρόσφατα έκανε και επέμβαση αγγειοπλαστικής. Τα παιδιά είχαν γεννηθεί το 1999 και σπούδαζαν sε γερμανικό σχολείο" λέει ο πρόεδρος της κοινότητας Αράτου, Αμέτ Αμέτ.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη