allnews-epirus

ΣΟΚ: 6χρονος δολοφονήθηκε στην Κομοτηνή - Ύποπτος 15χρονος...

ΦΩΤΟ:Το ακατοίκητο σπίτι που βρέθηκε νεκρός ο 16χρονος
Νεκρό βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο εξάχρονο αγόρι που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής στην Κομοτηνή.
Ακόμα δεν έχει διενεργηθεί νεκροψία στο σώμα του άτυχου Μεχμεταλή Σεζάλ, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει αύριο από τον ιατροδικαστή Θράκης Νικόλαο Κιφνίδη.
Η εξαφάνισή του δηλώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από τον πατέρα του. Το παιδί διέμενε στον συνοικισμό Ρομά Αλαν Κουγιού.
Το εξάχρονο παιδί ήταν κωφάλαλο και όπως επιβεβαιώνουν πηγές της αστυνομίας στην Κομοτηνή πρόκειται, για εγκληματική ενέργεια.
Για την υπόθεση έχει προσαχθεί 15χρονος .
Η περιγραφή του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία στο άψυχο κορμάκι του 6χρονου Σεζάλ Μεχμεταλή, σοκάρει: Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, είπε: "Τον είδα στην αυτοψία. Το παιδάκι ήταν νεκρό σε ένα εγκαταλελειμένο σπίτι . Ήταν σκεπασμένο με μπουφάν και κουρτίνα και τα χέρια του και τα πόδια του ήταν δεμένα. Κακώσεις εξωτερικά δεν υπήρχαν μόνο κάποιες εκδορές γύρω από τη στοματική κοιλότητα, άνω κάτω χείλος . Αυτά έχω να πω και τα υπόλοιπα αύριο που θα κάνω τη νεκροψία ".

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την Αστυνομία έχει προσαχθεί ένας 15χρονος ως ύποπτος για το έγκλημα. Για τον ανήλικο προσαχθέντα υπάρχουν πληροφορίες ότι κατά το παρελθόν είχε αποπειραθεί να βιάσει ένα παιδάκι. 
Το εξάχρονο θύμα, ο Σεζάλ, σύμφωνα με την ανακοίνωση αναζήτησης που είχε εκδώσει το Χαμόγελο του Παιδιού ήταν κωφό.  Ζούσε με την οικογένειά του στη συνοικία Αλάν Κογιού της Κομοτηνής: Πρόκειται για μια παραγκούπολη στο κέντρο της Κομοτηνής, μια ανάσα, σχεδόν από το Διοικητήριο της πόλης, όπου όμως, οι άνθρωποι ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες. 


ΝΕΩΤΕΡΟ

Ο ΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ...
Δεκαπεντάχρονος ημεδαπός Ρομά, ο οποίος  ομολόγησε την πράξη του, μετά την προσαγωγή του, είναι ο δράστης της δολοφονικής ενέργειας σε βάρος του 6χρονου κωφάλαλου αθίγγανου Μεχμεταλή Σεζάλ από τον συνοικισμό της οδού Αδριανοπούλεως στην Κομοτηνή, σύμφωνα με επίσημες πηγές της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης, είναι επίσης κωφός όπως και το θύμα και είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού. Σε βάρος του 15χρονου σχηματίζεται δικογραφία.
Ο εξάχρονος, εξαφανίστηκε από το σπίτι του όπου διέμενε χθες το βράδυ και το πτώμα του εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κομοτηνή.



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη