allnews-epirus

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Σε ολισθηρότητα του δρόμου και υπερβολική ταχύτητα, αποδίδει η Βουλγαρική Αστυνομία, με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε χθες; το απόγευμα στον εθνικό δρόμο έξω απο την πόλη Μπλαγκόεβγκραντ. Στο αυτοκίνητο  μάρκας BMW  επέβαιναν ζευγάρι γιατρών απο την Άρτα με το 10χρονο παιδί τους, και γύριζαν στην Ελλάδα μετά απο επίσκεψη που έκαναν στην Σόφια, στην κόρη της οικογένειας που σπουδάζει στην Σόφια.

Σύμφωνα με την Βουλγάρικη Τροχαία, το αυτοκίνητο, γλύστρισε στην άσφαλτο, με μεγάλη ταχύτητα έφερε ανεξέλεγκτες στροφές στον άξονά του για πολλά μέτρα, στη συνέχεια κτύπησε σε κράσπεδο του δρόμου και με σφοδρότητα, έπεσε σε χαντάκι. 

Από διερχόμενους οδηγούς ειδοποιήθηκαν τα σωστικά συνεργεία που έφθασαν γρήγορα και οι πυροσβέστες, αναγκάστηκαν με ειδικούς κόφτες, να κόψουν τις λαμαρίνες, για να απεγκλωβιστούν οι τρεις επιβαίνοντες του αυτοκινήτου. 
Στο νοσοκομείο του Μπλαγκόεβγραντ, μεταφέρθηκε νεκρή η η γιατρός ενδοκρινολόγος Μαρία Κραβαρίτη,   ενώ ο σύζυγός της  γιατρός- γυναικολόγος Ανδρέας Παπαχρήστος, που οδηγούσε το  αυτοκίνητο τραυματίστηκε ελαφρά.Αντίθετα σοβαρά τραυματισμένο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το 10χρονο παιδί της οικογένειας.
Σύμφωνα με κάποια πληροφορία, , σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων απο το σημείο του δυστυχήματος, υπήρχε μπλόκο της Τροχαίας, με ραντάρ, που ήταν ορατό απο μακρυά, κι ο οδηγός του ελληνικού αυτοκινήτου, θα είχε κόψει ταχύτητα μόλις τους έβλεπε και θα είχε αποφευχθεί το τροχαίο. Απο το σημείο όμως του δυστυχήματος, το μπλόκο δεν ήταν ορατό, οπότε το δυστύχημα δεν μπορεί να αποδοθεί σε ξαφνικό φρενάρισμα του οδηγού πάνω στην ολισθηρή άσφαλτο, για να αποφύγει τον έλεγχο. 
Πάντως, συγγενείς της οικογένειας και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας Βαγγέλης Χαρμπής, δεν έχουν ακόμη πλήρη στοιχεία για συνθήκες του δυστυχήματος. Την υπόθεση παρακολουθεί από κοντά και η Ελληνική πρεσβεία.   
Η γιατρός, ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας και πρώην πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας και ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία και ο θάνατός της έχει συγκλονίσει όλους στην Άρτα.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη