allnews-epirus

ΕΦΥΓΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ

Στα 69του χρόνια έφυγε σήμερα από την ζωή, ο Βαγγέλης Σακελλαρίδης, ο αγαπημένος "Λουλούμπας" όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούσαν παλιά οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα, που τον αγαπούσαν και τον εκτιμούσαν ιδιαίτερα για την προσφορά του στους "κυανόλευκους". 
Ένας Γιαννιώτης που απο τα μικρά του χρόνια βρίσκονταν στο γήπεδο, και στην συνέχεια σαν παράγοντας, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον ΠΑΣ (σαν γενικός αρχηγός της ομάδας), αλλά και για σειρά χρόνων στην εποχή του¨"Άγιαξ" σαν ανταποκριτής στην αθλητική εφημερίδα "ΦΩΣ". 
Μαζί με τον Βαγγέλη, για σειρά χρόνων, ήμασταν μαζί στο Δ.Σ του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην "χρυσή", μαζί με τον Μήτσο Μπούκα, τον Κώστα Ζαμπίρη, τον Τάκη Χολέβα και τον Παύλο Μυριούνη (που επίσης έφυγαν νωρίς), 10ετία του '70 του Αγιαξ της Ηπείρου. 
Πάντα βρίσκονταν στην κερκίδα εμψυχωτής της ομάδας, στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.
Επαγγελματικά ο Βαγγέλης ήταν απο τους πρώτους Γιαννιώτες με μπουτίκ ανδρικών ενδυμάτων, μαζί με τον Νίκο Πάντζιο, που επιπλέον ήταν στέκι φιλάθλων, ποδοσφαιριστών και παραγόντων, ενώ μόνιμος θαμώνας ήταν στο ποδοσφαιρικό στέκι Κ13 του Σπύρου Παρόλα, όπου μόνιμο θέμα συζήτησης ήταν ο ΠΑΣ.  
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωϊ στην Περίβλεπτο.
Στην οικογένειά του, ολόψυχα συλλυπητήρια...Θα μας λείψει ο Βαγγέλης, αλλά θα τον θυμόμαστε πάντα με την ίδια αγάπη. Καλό Ταξίδι και καλό Παράδεισο φίλε Βαγγέλη...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΟΥΣΗΣ


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη