allnews-epirus

Πως θα πάτε στην Πρέβεζα απο την Ιόνια Οδό....Αποφύγετε την Φιλιππιάδα...


Πώς θα πάτε στην Πρέβεζα, μέσω της Ιόνιας Οδού χωρίς να ταλαιπωρηθείτε? Το All News Epirus, κατέγραψε την διαδρομή και σας προτείνει:
Μετά την υπό κατασκευή γέφυρα του Αβγού, υπάρχουν εμφανέστατες πινακίδες που σας οδηγούν στην Ιόνια Οδό. Προσοχή… Σε αυτό τον κόμβο, υπάρχει σηματοδότης που ρυθμίζει την κυκλοφορία και κάποιοι από συνήθεια τον αγνοούν.
 Διασχίζοντας την Ιόνια Οδό τεράστιες πινακίδες, οδηγούν στην έξοδο για Φιλιππιάδα και Πρέβεζα. Κάποιοι κάνουν το λάθος και μπαίνουν στην Φιλιππιάδα, νομίζοντας ότι θα κερδίσουν χρόνο. Την πάτησαν… Στην  Φιλιππιάδα, οι δρόμοι είναι στενοί και δαιδαλώδεις, χωρίς σήμανση και θα χάσουν πολύ χρόνο, συν του ότι θα εκνευριστούν, πόσο μάλλον αν δεν ξέρουν την διαδρομή μέσα στην πόλη.
Η ΣΩΣΤΉ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, είναι, μόλις μπείτε στην έξοδο της Φιλιππιάδας από την Ιόνια, να ακολουθήσετε   τις πινακίδες που δείχνουν την διαδρομή στην παλιά προσωρινή Ιόνια, προς το στρατόπεδο Φιλιππιάδας, στην συμβολή με την παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων Πρέβεζας. Στον κόμβο του στρατοπέδου, θα στρίψετε αριστερά και θα συνεχίσετε από την παλιά εθνική οδό προς Πρέβεζα  την οποία ακολουθείτε στην συνέχεια για να φτάσετε χωρίς προβλήματα.  Ίδια η διαδρομή σας και στην επιστροφή σας προς τα Γιάννινα… 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη