allnews-epirus

Πλήθος πιστών στον φετινό εορτασμό του πολιούχου Ελεούσας Αγίου Γεωργίου

 Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη, παρουσία πλήθους πιστών  γιορτάστηκε και φέτος ο πολιούχος Αγ. Γεώργιος της Δ.Κ. Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας την Κυριακή (23/04/2017).
Το πρωί τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου ενώ στον προαύλιο χώρο έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός.
 Ακολούθησαν εκδηλώσεις με τα χορευτικά τμήματα του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας τα οποία  παρουσίασαν χορούς και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα.
Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της η αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού & Παιδείας Γιαννούλα Γεωργούλη, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «αισθάνομαι υπερήφανη γιατί στο Δήμο μας ο πολιτισμός, η παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα διατηρούνται ζωντανά. Παρά την κρίση που περνάει η χώρα μας έχουμε παρελθόν, έχουμε παρόν, έχουμε και μέλλον».  Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Δημήτρης Αθανασίου από την πλευρά του, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων.
Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζίτσας, Αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης, Αντιπεριφερειάρχες, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της 8ης ταξιαρχίας, πλήθος κόσμου.       


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη