allnews-epirus

Ο διαιτητής ακύρωσε κανονικό γκόλ του ΠΑΣ και του στέρησε τη νίκη....1-1 στη Λεβαδειά...

Αυτό που φοβόνταν ο ΠΑΣ Γιάννινα μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του διαιτητή Τσαμούρη που θα διηύθυνε τον αγώνα Λεβαδειακού - ΠΑΣ Γιάννινα, πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά. Ο Πειραιώτης διαιτητής, ακύρωσε κανονικό γκόλ του Μαυροπάνου στο 73ο λεπτό καταλογίζοντας φάουλ στον,,, Τζιμόπουλο. 
Ο Τσαμπούρης απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι έχει κάποιες... "διαφορές" με τον ΠΑΣ ή είναι ακατάλληλος για να διευθύνει παιχνίδια στην SL. Οπωσδήποτε σήμερα, αποδεδειγμένα για άλλη μια φορά,  "έκλεψε" τη νίκη απο τους "κυανόλευκους". 

 
Ο Τσαμούρης πέρσι αρχικά είχε οριστεί ρέφερι στον αγώνα Κυπέλλου Πλατανιάς – ΠΑΣ που δεν έγινε στις 11 Ιανουαρίου 2017 και αναβλήθηκε γιατί λόγω της κακοκαιρίας είχαν ματαιωθεί οι πτήσεις για Χανιά. Τον έβαλαν εκ νέου στον αγώνα πρωταθλήματος Πλατανιάς – ΠΑΣ που έγινε στις 12/2/2017 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, που έληξε ισόπαλος 3-3. Ο ΠΑΣ την επόμενη ημέρα εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, - κάτι που κάνει πολύ σπάνια-,  και η αποστολή γύρισε στα Γιάννινα με πολλά παράπονα από τα σφυρίγματα του εν λόγω ρέφερι.

Παρ' όλα αυτά λοιπόν, παραμένει αήττητος  ο Λεβαδειακός μετά και την 8η αγωνιστική της Super League. Αν και βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, από γκολ του Κόντε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου,  κατάφερε με τον Γιακουμάκη στο 63΄ να ισοφαρίσει σε 1-1 και παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Σε ένα  πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος ευτύχησε να προηγηθεί  στις καθυστερήσεις, όταν ο Επασί δεν κατάφερε να αποκρούσει ένα φαινομενικά ακίνδυνο μακρινό σουτ του Κόντε. Οι γηπεδούχοι έκαναν δύο αλλαγές στην ανάπαυλα και ένας εκ των νεοεισελθόντων, ο Πέτρος Γιακουμάκης, ισοφάρισε στο 63΄ με κεφαλιά μέσα από σέντρα του Τσαμπούρη.

Στο 73΄, μετά από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων, ο Μαυροπάνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Τσαμούρης ακύρωσε το γκολ, καταλογίζοντας φάουλ του Τζημόπουλου μακριά από τη μπάλα. Μετά τη φάση αυτή, το ματς... πήρε φωτιά με διαδοχικές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Βελλίδης στο 75΄ απέκρουσε το σουτ του Μπραντάο, ένα λεπτό αργότερα ο Επασί βγήκε με τα πόδια έξω από την περιοχή και σταμάτησε τον Χαλκιαδάκη που  ανενόχλητος πήγαινε προς την εστία του Λεβαδεικαού και αντί να πλασσάρει προτίμησε να περάσει και τον τερματοφύλακα χωρίς επιτυχία και στην αντεπίθεση των Βοιωτών του σουτ του Τσαμπούρη έδιωξε σε κόρνερ ο Βελλίδης. Τελικά το 1-1 παρέμεινε, αφήνοντας μερικώς ικανοποιημένες τς δύο ομάδες.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά) κακός -ακατάλληλος για SL.
Κίτρινες: Λεονάρντο, Μεντί, Νιασέ - Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς
Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Φαβάρο (46΄ Μπελγκαζουανί), Νιασέ, Μητρόπουλος, Μπραντάο, Τριποτσέρης, Τόνι Σίλβα (46΄ Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Λεονάρντο
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος (87΄ Μανθάτης), Κοντέ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (77΄ Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (87΄ Σολτάνι)


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη