allnews-epirus

Αλλαγή ωρών πτήσεων και διαφήμιση της TUS AIR για τα Γιάννινα..


Με αλλαγή των ωρών στις πτήσεις της απο την Λάρνακα στα Γιάννινα και αντίστροφα, αλλά και με διαφήμιση των πτήσεών της προχωρά η Κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS AIR. Οι πτήσεις αρχικά ήταν προγραμματισμένες για αναχώρηση απο την Λάρνακα στις 10.45 με άφιξη στα Γιάννινα στις 13.15 και αναχώρηση απο τα Γιάννινα στις 14.00 με άφιξη στη Λάρνακα στις 16.20.
Οι νέες ώρες των πτήσεων που ανακοίνωσε η TUS ΕΊΝΑΙ:

-Αναχώρηση 12:00 από Λάρνακα με άφιξη 14:30 Γιάννινα. -Αναχώρηση 15:30 από Γιάννινα με άφιξη 17:50 Λάρνακα.
Η αλλαγή πιθανολογείται οτι έγινε γιατί στις 13.25 φθάνει στα Γιάννινα και η πτήση της Olympic-Aegean που η αναχώρηση είναι στις 13.50, δηλαδή σχεδόν τις ίδιες ώρες με την TUS.
Βέβαια θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν και οι δύο πτήσεις, αλλά με προβλήματα, κυρίως στους περιορισμένους χώρους της αίθουσας αφίξεων αλλά και στην αίθουσα αναχωρήσεων, μέχρι την ολοκλήρωση των έργων.
Στο μεταξύ η TUS άρχισε την διαφήμιση των νέων πτήσεών της στην πρώτη σελίδα της, ταυτόχρονα με ενημερωτικό για τα Γιάννινα:


Ioannina

Ioannina is the biggest city of Epirus and the capital city of the prefecture. Being built on the bank of Lake Pamvotis in 500 m altitude, it fascinates everyone with its beauty and its warm atmosphere. It is a lively city of 100.000 inhabitants, which carries a history of centuries. Each alley and square, each part of the city echoes its great tradition.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη