allnews-epirus

Πάλι πρόβλημα στην χρηματοδότηση των έργων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων!!!


"Τι έχεις Γιάννη....Τι είχα πάντα...".Αυτή η λαϊκή φράση, ταιριάζει απόλυτα στα έργα του "σύγχρονου γεφυριού της Άρτας", που τώρα ονομάζεται Αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Ένα έργο που πάνω απο 10 χρόνια περιμένει την ολοκλήρωσή του, παρά την συρρίκνωσή του, τη χρηματοδότηση με το σταγονόμετρο και πάντα ,ε καθυστέρηση, αλλαγές, καθυστερήσεις κ.λ.π κ.λ.π.
Τώρα που είπαμε οτι ευτυχώς έστω και με τις συρρικνώσεις των κτιρίων τα έργα άρχισαν και εκτελούνταν κανονικά, έστω και χωρίς ικανοποιητικούς ρυθμούς, πάλι η χρηματοδότηση καθυστερεί, η ανάδοχος εταιρεία δυσκολεύεται να καλύψει τις υποχρεώσεις της προς εργαζόμενους και προμηθευτές, κι αν γρήγορα δεν λυθεί το πρόβλημα, άγνωστο πόσο θα παραταθεί το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων, μετά τον Μάϊο που ήταν το τελικό. 

Η εταιρεία απο την πλευρά της ισχυρίζεται οτι ήδη ξόδεψε πάνω απο 700 χιλιάδες για τα έργα και απο το αρμόδιο υπουργείο και την ΥΠΑ, μιλάνε για ένα άμεσα διαθέσιμο ποσό περίπου μόνο 220 χιλιάδων. Για τα υπόλοιπα χρήματα, "ουδέν νεώτερο".
Με αυτά τα δεδομένα, σύντομα τα έργα θα σταματήσουν και πάλι...
Επείγει λοιπόν η λύση και η απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών. Προς αυτή την κατεύθυνση να κινηθούν όλοι...

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη