allnews-epirus

...Και το εργασιακό πρωτάθλημα τιμά τη μνήμη της Ε. Μουτσινά


Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ νομού Ιωαννίνων, θρηνεί για την απώλεια, της Ευγενίας Μουτσίκα.

 Η Ευγενία ήταν μια από τις πιο σημαντικές συνεργάτιδες του πρωταθλήματος, για δυο συνεχόμενα χρόνια. 

Υπήρξε ο άνθρωπος που βοήθησε τα μέγιστα στη Γραμματεία των αγώνων, ενώ και φέτος από την έναρξη του πρωταθλήματος στάθηκε αρωγός στη διεξαγωγή των αγώνων, προσφέροντας στο να ξεκινήσει ο θεσμός με...
τον καλύτερο τρόπο. 

Η οικογένεια του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, με ομόφωνη απόφαση των 31 εκπροσώπων προχωρά, ως ελάχιστη τιμή στη μνήμη της Ευγενίας, στη μετονομασία του πρωταθλήματος, σε «Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ιωαννίνων – Ευγενία Μουτσίκα».

 Η Ευγενία, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, υπήρξε για χρόνια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας και προπονήτρια του αθλήματος, όπως και στέλεχος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Την πορεία της Ευγενίας ακολούθησε ως αθλήτρια του ΝΟΙ και της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας, και η αγαπημένη κόρη της, Ελένη Διαμάντη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Κωπηλασίας και Ολυμπιονίκης Νέων στη Σιγκαπούρη το 2010.
 «Για να τιμήσουμε τη μνήμη της θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους δικούς της ανθρώπους. Καλό «ταξίδι» Ευγενία...», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εργασιακού Πρωταθλήματος

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη